Ir al contenido principal

Sistemes de decoració d'interiors amb plantes.

Avui dia hi ha molts decoradors i interioristes que busquen l'equilibri entre modernitat i calma, el que anomenem un espai zen, per aquest motiu s'estan començant a incorporar sistemes sostenibles de vegetació a l'interior de les nostres cases. Atès la creixent demanda d'aquests espais hi ha empreses que s'estan especialitzant en la instal·lació d'aquestes parets verdes o habitacions de relaxació, fins i tot hi ha empreses que per donar un aspecte més càlid i relaxant a les seves oficines els estan començant a incorporar com a part de la seva decoració i així donar la sensació que estan involucrats amb els espais verd.
Al mercat podem trobar una sèrie d'empreses que s'han especialitzat en la instal·lació d'aquests sistemes de vegetació en habitatges i negocis. El problema que s'estan trobant molts demandants d'aquests sistemes és l'alt cost de la instal·lació de murs verds, per aquest motiu han començat a aparèixer al mercat alternatives més econòmiques.
En primer lloc, podem trobar sistemes sostenibles de murs verds per a interior, aquests es creen a partir d'una sèrie de varietats de plantes molt resistents i que no necessiten massa atencions, el desavantatge d'aquests sistemes és el seu alt cost d'instal·lació ja que hem preparar un sistema de reg, llum solar i espai per incorporar terra dins d'un habitatge.
En segon lloc, ara ja disposem de la varietat sintètica que són pràcticament idèntiques a les naturals, aquestes estan fabricades per donar aquest aspecte natural ia simple vista no es distingeixen de les plantes de veritat. Aquests sistemes de parets verdes artificials, són molt més econòmics que els naturals i la seva instal·lació és molt senzilla, a més no tenen manteniment i no necessiten aigua, el que vol dir que són molt més avantatjosos que els naturals.

Murs verds, també coneguts com parets de cultiu.

Un mur viu és una paret, ja sigui solitària, part d'un edifici o una mitgera, que està completament o parcialment coberta de vegetació, de la mateixa manera que els sostres vius.
Es pot tractar de la façana d'una casa o edifici, o de vegades una paret interior. Per aquestes raons també se'ls coneix com jardins verticals.

Quins beneficis ens aporta una paret verda?

Les plantes ens donen molts beneficis, filtren l'aire de contaminants, absorbeixen els excessos d'humitat i calor, capturen els gasos d'efecte hivernacle com el diòxid de carboni, culpable de l'escalfament global, i ens aporten l'oxigen necessari per a la vida. En resum milloren el nostre ambient no només visualment, sinó també ajuden a reduir la temperatura i també permeten estalviar energia.
Molts edificis pateixen de la "síndrome d'edifici malalt", que es refereix a una sèrie de malalties que es pateixen per la contaminació de l'aire en espais tancats. Les parets verdes poden solucionar això, filtrant i purificant l'aire que respirem.

Però en què consisteix un mur verd?

No es tracta d'una paret coberta per una enfiladissa, com es pot veure en moltes façanes de cases i edificis, sinó parets que tenen compartiments entre dues làmines de material fibrós que serveixen d'ancoratge perquè les plantes puguin arrelar. De la mateixa manera que vèiem en els sostres vius, hi ha sistemes que tenen una mena de sòl entre aquestes capes, altres que només tenen regadors hidropònics, o sigui que prescindeixen del sòl necessari per a les plantes, i els aporten les seves sals minerals vitals mitjançant unes solucions minerals.
Hi ha dos tipus principals: els murs vius i les façanes verdes . Aquestes últimes estan fetes de plantes enfiladisses que poden créixer directament a la paret o en estructures especialment dissenyades. En ambdós casos les arrels de les plantes són a la terra, a terra, no directament a les parets. Aquesta és la diferència amb un mur viu, en el qual les arrels creixen a la paret mateixa. Estan fets amb panells modulars que solen ser contenidors de plàstic de polipropilè. Allà tenen sistemes de reg, i un mitjà en el qual puguin créixer. D'aquests murs vius, hi ha els que es coneixen com parets actives, que unides al sistema de ventilació de l'edifici, bufen aire a través de la paret que després circula per tot l'edifici

Comentarios

Entradas populares de este blog

Calefacción por gas

La caldera de calefacción por gas, es un sistema de calefacción que puede ser a gas natural, gasóleo C o gas propano. El funcionamiento de este tipo de caldera es sencillo y eficaz, ya que sus radiadores reparten el calor de forma igualitaria por toda la casa. Por lo general este tipo de calefacción a gas puede definirse como uno de los tipos de calefacción más cómodo, limpio y seguro. La calefacción a gas, tiene un funcionamiento sencillo, ya que es calor siempre será el que deseas, esto se debe al termostato que permite regular la temperatura de este sistema de calefacción. Cuáles son las ventajas de este tipo de caldera Este tipo de calefacción se caracteriza por  tener una instalación rápida y sencilla, el encargado en la instalación repartirá en las habitaciones de la casa radiadores, este elemento se encargara de transmitir el calor a todas las áreas de la casa. A continuación te diremos las ventajas y desventajas de los diferentes tipos de gas que se utiliza en esta calefacción. Cal…

Los jóvenes conectan comunidades con nueva tecnología

Desde los blogs hasta el podcasting hasta la creación de vídeos en línea, los jóvenes 4-H están liderando el camino, utilizando nuevos medios y herramientas de comunicación para compartir noticias de última hora, cobertura de eventos e información educativa con su comunidad.

Por ejemplo, el club de tecnología 4-H News en el condado de Jefferson, Washington, proporciona informes sobre el terreno a través de videoclips y podcasts publicados en su sitio web de 4-H Network News. Los miembros del club han cubierto un incendio en un hotel histórico y un ejercicio de capacitación en desastres de la Cruz Roja y han entrevistado a líderes empresariales locales.

Los jóvenes son prácticos en cada paso de reunir los segmentos de noticias de uno a dos minutos. "Tenemos ideas sobre lo que haremos y quién vamos a entrevistar, luego tomamos la cámara, filmamos la cinta, la ponemos en las computadoras y la editamos", dijo Sophie Gilbert, de 15 años.

Gilbert primero creó un video sobre una r…

Aulatel Vigo Opiniones Online

Aulatelhttps://www.aulatel.es/CampusVirtual2.php Acceso Alumnos Grupo 1 Usuario: Contraseña: Acceder. Acceso Alumnos Grupo 2 Aulatel campus virtualcampusvirtual.aulatel.es/moodle Who we are. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s ... AULATEL FORMACION Y CONSULTORIA SL - …www.expansion.com › … › Institutos y escuelas tecnicas superiores Puedes consultar los de AULATEL FORMACION Y CONSULTORIA SL, en VIGO, PONTEVEDRA. Conoce su facturación, sector de actividad, CIF y número de teléfono. AULATEL FORMACION Y CONSULTORIA SL - infocif.eswww.infocif.es/ficha-empresa/aulatel-formacion-y-consultoria-sl Toda la información GRATIS de AULATEL FORMACION Y CONSULTORIA SL con NIF/CIF B27726439, de PONTEVEDRA: financiera, mercantil, teléfono y dirección de AULATEL ... AULATEL (Educación & Empleos) en Vigo | 123pages.eswww.123pages.es/es/b/aulatel-vigo Educación & Empleos en Vigo. Encuent…