Ir al contenido principal

Creix la seguretat en els hotels de Vigo gràcies als panys per targeta

Aquestes panys electrònics s'han estès com la seda a Vigo i altres províncies gràcies a empreses com Teletécnicos.com, els professionals vetllen per la seguretat hotelera des de fa més de 15 anys.
Els hotels i la seguretat mai van estar més units, considerant el descens generalitzat del nombre de robatoris a Vigo en els últims anys. Empreses com Teletécnicos.com, líder en reparacions de la llar i manteniment de residències i comunitats, són responsables en gran mesura, per la seva obstinació a revolucionar la serralleria tradicional amb sistemes per targeta electrònica, una de les panys més fiables del mercat en establiments hotelers. 

D'acord a l'Associació Empresarial de l'Assegurança, a Espanya es registren uns 50 mil robatoris a l'any, una xifra escandalosa com poques, que inclou habitatges, comerços i entitats bancàries. La seguretat hotelera, però, ha experimentat un creixement progressiu en els últims 10 anys. Els especialistes de Teletécnicos.com atribueixen aquest petit 'boom' del ràpid avanç de les panys per targeta electrònica, a la popularitat han contribuït a les províncies de Vigo, Pontevedra i altres punts de Galícia. 

Més enllà de la dilatada experiència dels seus professionals, Teletecnicos.com disposa de les marques més prestigioses, com Mult-T-Lock, Cisa, Fontaine, Telesco, Cisa, Forma, Tesa, UCEM, Fac i altres firmes punteres no només en el món de l'hostaleria, sinó també en llars, centres comercials, empreses i residències de veïns. 

Panys per targeta, crucials en la seguretat hotelera 

Galícia es va convertir en 2016 en la comunitat autònoma amb major nombre d'apartaments, hotels i altres establiments turístics a disposició de la Q de Qualitat Turística. Aquest mercat, però, no tindria futur sense unes mesures de seguretat eficients que asseguren una òptima experiència als seus hostes. 

Encara que no existeix un pany 100% infalible, els sistemes de portes amb panys per targeta han demostrat ser un dels nostres millors aliats en matèria de seguretat i fiabilitat. El secret del seu èxit resideix en un funcionament basat en xips o en bandes magnètiques, sent les primeres mica més fiables. La seva tecnologia permet conèixer amb precisió l'estat en què es troba l'estada, habilitar o segellar-de forma còmoda, ràpida i eficaç. 

Teletecnicos.com, els professionals porten més de 15 anys oferint serveis de serralleria de seguretat a Vigo, seguirà apostant per els panys amb targeta electrònica, conscients de la importància d'aquests sistemes en la qualitat final dels establiments hostalers. 

Sobre Teletécnicos 

Teletécnicos és una empresa especialitzada en les reparacions de la llar i el manteniment d'empreses i comunitats de veïns, amb una cobertura que abasta els 365 dies de l'any, solucions professionals i garanties de fins a 12 mesos. Més de 15 anys d'experiència en aquest sector avalen el compromís dels seus serveis amb la més alta qualitat. 

CONTACTE DE PREMSA 

Teletécnicos (Professionals Teletecnicos SL) 
Adreça: Plaça de Xoan Piñeiro, 2-36.211 - Vigo 
email: web@teletecnicos.com 
Tel: 986 24 78 90 
Website: https://teletecnicos.com
Acceso.com
Domain Authority = 51
Ver PublicaciónPR: 6 
Notaes.net
Domain Authority = 30
Ver PublicaciónPR: 2 
EstrellaDigital.es
Domain Authority = 59
Ver PublicaciónPR: 6 
Rankia.com
Domain Authority = 54
Ver PublicaciónPR: 4 
Elmundofinanciero.com
Domain Authority = 46
Ver PublicaciónPR: 5 
Solomarketing.es
Domain Authority = 44
Ver PublicaciónPR: 4 
Google NewsVer PublicaciónPR: 5 
ElPortaluco.com
Domain Authority = 36
Ver PublicaciónPR: 4 
Bilbao24horas.com
Domain Authority = 36
Ver PublicaciónPR: 3 
UShispanics.comVer PublicaciónPR: 5 
Sevilla24horas.com
Domain Authority = 16
Ver PublicaciónPR: 0 
TusMedios.es
Domain Authority = 38
Ver PublicaciónPR: 4 
Tenerifeweek.es.tl
Domain Authority = 53
Ver PublicaciónPR: 3 
Elpatiopolitico.com
Domain Authority = 31
Ver PublicaciónPR: 2 
GironaNoticies.com
Domain Authority = 42
Ver PublicaciónPR: 0 
Noticiasdesalamanca.com
Domain Authority = 25
Ver PublicaciónPR: 4 
Un Madrileño en BadajozVer PublicaciónPR: 1 
Comunicadosprensa.org
Domain Authority = 16
Ver PublicaciónPR: 1 
Demadridalsuelo.es
Domain Authority = 18
Ver PublicaciónPR: 0 
Barcelona Noticies
Domain Authority = 31
Ver PublicaciónPR: 0 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Paso a paso para aplicarte tintes Capilares en casa

Los tintes capilares es un tratamiento químico que cumple tres funciones en el cabello de forma simultánea: produce un efecto de alisado que dura entre 15 y 20 semanas, hidrata profundamente y resalta el brillo natural del cabello o el color en los cabellos con tinte de hombre, mujeres o viceversa
¿Cómo aplicar el tratamiento?
Aplicar un tinte capilar es fácil y se recomienda para quienes no quieren un cabello muy liso o bastante rizado.
1.El olor del producto es bastante fuerte y suele ser abrasivo, por tanto use guantes y tapabocas. 2.Lave su cabello con agua tibia y champú sin sal varias veces. La última lavada deje el champú 5 minutos si el cabello es delgado, 5 minutos más si es grueso. 3.Enjuague bien y seque el cabello con un secador caliente sin peinar ni cepillar hasta quedar casi seco.   4.De acuerdo al volumen de su cabello divida en seis u ocho mechones, puede ser un poco más. 5.Aplique el producto sin tocar la raíz, que quede húmedo pero no enchumbado. Repose durante 20 minut…

Calefacción por gas

La caldera de calefacción por gas, es un sistema de calefacción que puede ser a gas natural, gasóleo C o gas propano. El funcionamiento de este tipo de caldera es sencillo y eficaz, ya que sus radiadores reparten el calor de forma igualitaria por toda la casa. Por lo general este tipo de calefacción a gas puede definirse como uno de los tipos de calefacción más cómodo, limpio y seguro. La calefacción a gas, tiene un funcionamiento sencillo, ya que es calor siempre será el que deseas, esto se debe al termostato que permite regular la temperatura de este sistema de calefacción. Cuáles son las ventajas de este tipo de caldera Este tipo de calefacción se caracteriza por  tener una instalación rápida y sencilla, el encargado en la instalación repartirá en las habitaciones de la casa radiadores, este elemento se encargara de transmitir el calor a todas las áreas de la casa. A continuación te diremos las ventajas y desventajas de los diferentes tipos de gas que se utiliza en esta calefacción. Cal…

3 de cada 10 hogares utilizan teléfonos móviles

Según la Encuesta Nacional de Entrevistas sobre la Salud, realizada por el Centro de Control de Enfermedades de los Estados Unidos, aproximadamente 3 de cada 10 hogares utilizan teléfonos móviles o rara vez toman llamadas en sus teléfonos fijos.

Las cifras federales, divulgadas el miércoles, mostraron que la dependencia de las células sigue aumentando a expensas de los teléfonos con cable. En la segunda mitad del año pasado, el 16 por ciento de los hogares sólo tenía teléfonos celulares, mientras que el 13 por ciento también tenía teléfonos fijos, pero recibió todas o casi todas sus llamadas en sus celdas.

El número de hogares inalámbricos sólo creció un 2 por ciento desde la primera mitad del año pasado. Subrayando el rápido crecimiento, a principios de 2004 sólo el 5 por ciento sólo tenía teléfonos celulares.

Durante la segunda mitad del año pasado, el 16% de los hogares sólo tenía teléfonos móviles, mientras que el 13% tenía celulares y teléfonos fijos, pero tomó casi todas las ll…